omg

Herregud, man kan inte ens få utrycka en åsikt utan att iprincip alla ska börja säga en massa saker. Är jag avundsjuk för att jag säger vad jag tycker? Folk har ingen respekt alls . Okej ska inte dra alla över en kant men endå. Jag skrev en åsikt som jag ville dela med mig, och därför är jag en fjortis som är avundsjuk på foki ? inte okej. Aja nu ska vi äta tårta !!!! :) puss puss


Kommentarer
Postat av: sofia

tycker det är super kul att ni har skaffat blogg du & ballie. Känns mer som "det verkliga livet". Vissa känns otroligt tillgjorda men man läser ändå för man fastnar för dom. Och alla som kommentarea elakt, hoppas ni inte tar åt er. Dom skriver för att dom är avensjuka och bryr sig. För skulle dom inte bry sig skulle dom inte skriva, right? Aja, jag tycker iaf det är kul att ni bloggar. & din åsikt är din åsikt, ingen kan ändra den och du ville ju bara skriva ut den. Menmen, ha kul där uppe :)

2010-01-18 @ 20:29:47
Postat av: Anonym

Ehhh, bruden, inte bara du som får a en åsikt. Driver man en blogg får man tåla alla andrasåsikter oxå. Vissa är lika omogna som Dessie, sånt man får ta.

2010-01-19 @ 00:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0